https://www.subgmt.com/en/index.php
Zoeken
 

 

 

 

(Vintage) Rolex kopen en verkopen

Wij kopen en verkopen moderne en vooral vintage Rolex en Patek Philippe horloges en doen dat best al een tijdje (sinds 2007). Deze 4 horloges zijn de laatste horloges die op de site zijn gekomen, als u op de groene knop drukt ziet u ons hele aanbod. Als u naar beneden scrollt dan kunt u de laatste paar postings zien op ons INSTAGRAM account, veelal ziet u daar een preview van wat er komen gaat maar er staan ook horloges tussen van tevreden klanten en of hele mooie horloges die we graag willen delen met u.

 

Bekijk alle   Rolex/Patek horloges

 • SUBGMT niet aanwezig 13-18 november
  3

  SUBGMT niet aanwezig 13-18 november

  0,00
 • Rolex GMT Master 116710LN keramisch D/P 2018
  2

  Rolex GMT Master 116710LN keramisch D/P 2018

  7.700,00
 • Rolex GMT 1675 radial zwart Rolex service doos 1977
  2

  Rolex GMT 1675 radial zwart Rolex service doos 1977

  0,00
 • Rolex Submariner 16800 D/P 1985/1986
  2

  Rolex Submariner 16800 D/P 1985/1986

  7.750,00


Bekijk alle   Rolex/Patek horloges

Instagram // horloges verwacht! 

Naar Instagram

Over SUBGMT

Inkoop en verkoop van Rolex horloges sinds 2007.

Wij kopen en verkopen moderne en vooral vintage Rolex horloges, zoals de Rolex Datejust, Day-Date, Submariner, GMT, Explorer, Daytona maar ook Patek Philippe horloges en dan met name de Nautilus en Aquanaut. Alle horloges zijn altijd origineel en in de staat zoals beschreven. Veelal compleet, maar ook zonder papieren garanderen wij de originaliteit en echtheid. Uiteraard worden de horloges met factuur geleverd. Eventueel kunnen wij uw horloge in consignatie verkopen. 

De foto's bij de advertenties zijn altijd de foto's van het horloge in kwestie! Als u een specifieke Rolex zoekt (bijvoorbeeld een geboortejaar) neemt u dan contact op, wij weten de meeste horloges wel te bemachtigen, als wij ze al niet op voorraad hebben. Wij bieden een goede prijs voor uw gebruikte Rolex of Patek horloge, maar wij behouden ons het recht een horloge niet aan te kopen, omdat deze niet mooi is of omdat die niet compleet is of voor wat voor reden dan ook. Op dit moment kopen wij alleen heren-Rolex en Patek horloges in. De officiële Rolex website kunt u vinden op www.rolex.com. We realiseren dat er vele horloge aanbieders op internet actief zijn en waarderen de tijd die u bij ons doorbrengt. 
 

Bekijk alle   Rolex/Patek horloges

Wilt u uw Rolex / Patek verkopen?

Stuur een paar fotos en informatie op met betrekking tot uw horloge en uw contactgegevens. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.
 

Rolex/Patek verkopen